П`ятниця, 20.06.2025, 13:43
Ви увійшли як
Гість
| Група "
Гості
"
Головна
|
Мій профіль
|
Вихід
|
Вхід
ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ
ТОРГОВО-КУЛІНАРНИЙ ЛІЦЕЙ"
Головна сторінка
Історична довідка
Інформація про сайт
Держзамовлення
2012-2013 н.р.
Правила прийому
Прийом до ДНЗ "ЗПТКЛ"
Наші професії
Кухар; кондитер
Кухар; офіціант; адміністратор
Продавець продовольчих товарів; касир торговельного залу
Каталог статей
Виховна робота
Професійно-практична підговка
Методичні розробки
Блог
Форум
Фотоальбоми
Кулінарні вироби
Кондитерські вироби
Участь у конкурсах
Ярмарок, фестивалі
Виробниче навчання
Виховна робота
Гостьова книга
Зворотній зв'язок
Оголошення
Запрошення на навчання
Тендер
Газета "Ліцеїст"
Головна
»
Статті
» Виробниче навчання
У категорії матеріалів:
1
Показано матеріалів:
1-1
Сортувати по:
Даті
·
Назві
·
Рейтингу
·
Коментарям
·
Переглядам
Виробниче навчання в майстернях
Соціальне значення професії
"кухар; кондитер"
в суспільстві
Виробниче навчання
|
Переглядів:
1534
|
Додав:
ромашка
|
Дата:
29.10.2011
|
Коментарі (0)
Форма входу
Категорії розділу
Виховна робота
[1]
Виробниче навчання
[1]
Методичні розробки
[1]
Погода
Час
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Результати
|
Архів опитувань
Всього відповідей:
12
Міні-чат
Щоб додати необхідна авторизація
Друзі сайту
Статистика
Онлайн всього:
1
Гостей:
1
Користувачів:
0
Copyright MyCorp © 2025
Безкоштовний хостинг
uCoz